• 1
  • 2
  • 3

Obvestilo o aktualnih spremembah

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije se bo v prihodnjem letu preoblikovala v Združenje učiteljev športne vzgoje Slovenije. V letošnjem letu je vodenje ZDŠPS prevzela nova ekipa. Vizija novega združenja je posodobitev in okrepitev delovanja, ki bodo v večjo korist ter podporo učiteljem športne vzgoje in drugim, ki izvajajo športne dejavnosti v vzgojno-izobraževalnem prostoru. Članstvo v združenju bo individualno in bo poleg učiteljev športne vzgoje združevalo tudi druge učitelje, ki izvajajo kurikularne oblike športne vzgoje (npr. razredne učiteljice, vzgojiteljice), kakor tudi učitelje drugih predmetov in ustrezno izobražen kader, ki izvaja športne dejavnosti v vzgojno-izobraževalnem prostoru (npr. kineziologi, trenerji). Na to društvo bo prenešeno delovanje ZDŠPS (tudi obstoječe članstvo), ZDŠPS pa se bo ukinilo.

dr. Gregor Jurak 

36. strokovni in znanstveni posvet športnih pedagogov Slovenije

Na Debelem rtiču načrtujemo skupno izvedbo 36. strokovnega in znanstvenega posveta športnih pedagogov Slovenije med 13. in 14. 10. 2023.

Vabimo vas, da se udeležite posveta, da svoja spoznanja in izkušnje pri poučevanju športa in športne vzgoje strnete v prispevek in ga predstavite udeležencem posveta. Prispevek bo objavljen v Zborniku 36. strokovnega in znanstvenega posveta športnih pedagogov Slovenije.

Preberi več

Članska sezona ZDŠPS 2023/2024

Spoštovana športna pedagoginja, športni pedagog, članica, član Zveze društev športnih pedagogov Slovenije!

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije je strokovno združenje aktivnih in upokojenih športnih pedagogov, podpornih članov in študentov športnih programov. Skrbimo, da so naši člani seznanjeni z novostmi na strokovnem, znanstvenem in zakonodajnem področju. Borimo se za čim boljši položaj športa oz. športne vzgoje v vzgojno-izobraževalnem sistemu ter ustrezen status športnih pedagogov.

Preberi več

Zaključek 33. in 34. posveta športnih pedagogov Slovenije

V petek, 15. in soboto, 16. 10. 2021 je na Debelem rtiču potekal 33. in 34. posvet športnih pedagogov Slovenije.
 
Zbornika, ki sta izšla ob posvetu sta vsebovala 48 strokovnih in znanstvenih prispevkov. Od tega je bilo na posvetu predstavljenih 33 prispevkov, izvedena pa je bila tudi 1 praktična delavnica. Vsem predavateljem se zahvaljujemo za odlične predstavitve, sodelujočim pa za odličnen strokoven doprinos in vzdušje.
 

Ugodnosti

ZA ČLANE ZDŠPS

Navedene ugodnosti veljajo za tekočo člansko sezono.

KIBUBA: Članom Zveze društev športnih pedagogov Slovenije (ZDŠPS) predstavljamo ugodnost, ki je plod sodelovanja s ponudnikom planinske in plezalne opreme Kibuba.

Preberi več

Vse o članarini

VSE O ČLANARINI

Članska sezona traja od  16. 5. tekočega leta do 15. 5. naslednjega leta:

Članstvo v Zvezi društev športnih pedagogov Slovenije pomeni za vsakega člana pripadnost strokovnemu združenju, hkrati pa prinaša tudi številne ugodnosti.

Preberi več

Iskanje

Namestitev v času posveta

V kolikor boste v času 36. posveta športnih pedagogov Slovenije potrebovali namestitev, boste lahko stopili v stik z Zdraviliščem RKS Debeli rtič.
Natančnejše informacije o namestitvi bodo objavljene septembra 2023.

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Cesta v mestni log 46
1000 Ljubljana
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive