• 1
  • 2
  • 3

35. strokovni in znanstveni posvet športnih pedagogov Slovenije

Vabimo vas na 35. strokovni in znanstveni posvet Zveze društev športnih pedagogov Slovenije (ZDŠPS), ki bo potekal 14. in 15. oktobra 2022 na Debelem rtiču (ali na spletu, odvisno od epidemičnih razmer in epidemioloških ukrepov Vlade RŠ; o tem vas bomo pravočasno obvestili).

 

ZDŠPS je strokovno združenje aktivnih in upokojenih športnih pedagogov, podpornih članov in študentov športnih programov, ki skrbi za seznanjenost z novostmi na strokovnem, znanstvenem in zakonodajnem področj, zato se bomo na 35. strokovnem in znanstvenem posvetu športnih pedagogov Slovenije osredotočili na najaktualnejšo temo po pandemiji in epidemiji COVID-19: Izboljšanje telesnega fitnesa otrok in mladine po dvoletnem obdobju ukrepov zaradi epidemije COVID-19. Vodilno temo posveta bosta spremljali še temi s primeri dobre prakse in proste teme ter praktične delavnice.

Vljudno vas vabimo, da se 35. strokovnega in znanstvenega posveta športnih pedagogov Slovenije udeležite in tako obogatite svoje znanje ter pridobite veščine, ki jih boste lahko prenesli v svoje strokovno delovno področje.

Več informacij o 35. strokovnem in znanstvenem posvetu športnih pedagogov Slovenije najdete pod zavihkom Strokovni posvet.

V pričakovanju sodelovanja in udeležbe na posvetu vas lepo pozdravljamo!

Naložite urnik 35. posveta v PDF obliki.

 

Iskanje

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Cesta v mestni log 46
1000 Ljubljana
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive