• 1
  • 2
  • 3

Ugodnosti

ZA ČLANE ZDŠPS

Navedene ugodnosti veljajo za tekočo člansko sezono.

KIBUBA: Članom Zveze društev športnih pedagogov Slovenije (ZDŠPS) predstavljamo ugodnost, ki je plod sodelovanja s ponudnikom planinske in plezalne opreme Kibuba.

Prek spodnje povezave potrdiš pripadnost »ZDŠPS«, ter s tem brezplačno pridobiš 50 storžev, kar pomeni 50 € popusta (vendar največ do 20% redne cene izdelka) pri nakupih v Kibubi.

Postopek pridobitve ugodnosti je sledeč:
1. Odpremo povezavo http://www.kibuba.com/?sID=17
2. Prijavimo se v spletno trgovino oz. ustvarimo uporabniški račun.
2.1. Če še nismo prijavljeni v spletno trgovino oz. nimamo ustvarjenega uporabniškega imena, izpolnimo spletni obrazec. Ko obrazec izpolnimo, kliknemo osveži, in nato označimo v katero društvo smo včlanjeni.
2.2. Če imamo že ustvarjeno uporabniško ime v Kibubi, vpišemo uporabniško ime in geslo, pritisnemo gumb »Osveži«. Nato odkljukamo ZDŠPS.
3. Vsi vaši nakupi se bodo beležili kot del nakupov ZDŠPS.
S potrditvijo članstva boš ZDŠPS omogočil-a donacijo s strani Kibube v višini 1% svojih nakupov.

Eurocom / PEAKSport: Sodelovanje Zveze društev športnih pedagogov Slovenije (ZDŠPS) z Olimpijskim komitejem Slovenije in podjetjem Eurocom / PEAKSport, uradnim opremljevalcem Olimpijskih reprezentanc, članom ZDŠPS omogoča uveljavljanje 40% popusta na obstoječo zalogo nacionalne kolekcije Peak. Opremo se lahko naroči prek elektronskega naslova  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

IGLU ŠPORT, d. o. o., Tržaška 135, 1111 Ljubljana - Vič, nudi našim članom v svojih trgovinah po Sloveniji 10% popusta za nakupe z gotovino, 5% popusta pa za nakupe z negotovino. Popust ne velja za znižane izdelke, popusti se ne seštevajo. Ob koncu leta bo obračunan dodatni 10-odstotni letni dobropis v vrednosti 10% (osnova za dobropis je skupna vrednost vseh izdelkov, ki niso znižani za več kot 29%, kupljeni na osebno ime v koledarskem letu; osnova za dobropis se zmanjša za vrednost dobropisa, izdanega v prejšnjem letu; dobropis v vrednosti manj kot 1 EUR se ne obračunava in pošilja; pogoj za obračun dobropisa je vsakoletna registracija, ki jo član z dokazilom o članstvu za tekoče leto opravi v eni od trgovin IGLU SPORT v Sloveniji; dobropis prejmejo člani do 15. februarja za preteklo leto po običajni pošti, unovčijo pa ga lahko do 30. aprila istega leta.

SIM ŠPORT SERVIS, d. o. o., Stražiška ulica 24, 4000 Kranj, proizvajalec, uvoznik in zastopnik športne opreme. Nudi športno opremo, ki jo potrebujete pri delu v šolah, klubih in za prosti čas: žoge WINNER, SIM, mreže, trenirke LEGEA, GIVOVA, windstoper jakne PEAK, športne copate, didaktične pripomočke, pripomočke za trening, opremo za telovadnice in športna igrišča; naravna prehranska dopolnila – zeliščne pripravke za razstrupljanje telesa, mineralizacijo in regeneracijo telesa, naravni antibiotik ipd.; dinamični elektro nevro-adaptivni stimulator – novost in super pripomoček pri športnih poškodbah in različnih zdravljenjih okvar in bolezni. Našim članom nudi ob nakupu od 5 do 30% popusta. Pri prehranskih dopolnilih in električnem stimulatorju nudi tudi možnost sodelovanja, širjenja informacij in izredno priložnost za dodatni zaslužek. Tel. 04/231-56-54, GSM: 041-675-777, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Več na www.sim-sport.com.

Podjetje FIDA Sports nudi vrhunske športne rekvizite lastne blagovne znamke FIDA. Našim članom ponujajo do 30% popusta pri nakupu smuči FIDA, košarkarskih žog FIDA, rokometnih žog FIDA ter vseh ostalih vrst žog in opreme, ki jo potrebujete pri urah športne vzgoje ali za lastno rekreacijo. Za vse dodatne informacije obiščite njihovo spletno stran www.fidasports.com.

Podjetje AB Šport se ukvarja s prodajo, nabavo in montažo športne opreme v Sloveniji. Športno opremo ponujajo šolam, vrtcem, zavodom in športnim društvom ter športnim privržencem. Našim članom ponujajo 10% popusta na redne cene iz spletne strani www.absport.si, ugoden ročni servis smuči in brezplačno dostavo blaga za vsa naročila. Za vse dodatne informacije obiščite njihovo spletno stran www.absport.si.

Podjetje MAESTRAL, d. o. o., Žaucerjeva 8 iz Ljubljane, tel. 041/678-064, kontaktna oseba: Miha Košnik, ob nakupu badmintonske opreme blagovne znamke Trump zagotavlja 20 do 30 % popusta; e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Več na: www.maestral-badminton.com.

Podjetje Čaplja d. o. o., priznava članom ZDŠPS za vse nakupe 10% popusta. Kontakt: Matjaž Debelak, 041-742-222; Čaplja d.o.o., Juvanje 2 a, 3333 Ljubno; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ; www.capljasport.si.

PRO SKI&BIKE SERVIS, Celovška cesta 248, 1000 Ljubljana, nudi našim članom 25% popusta na servis smuči in 25% popusta na servis kolesa, tel. 051/686-171, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , URL: www.medi-sport.si.

Naročilo na revijo ŠPORT s 50% popusta v letu 2021. Ob izidu nove številke revije ŠPORT brezplačni prejem pretekle številke revije ŠPORT (štiri številke pred aktualno revijo oz. revijo izpred dveh let) v obliki pdf na vaš e-naslov.

Popust pri kotizaciji posvetov ZDŠPS.

Iskanje

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Cesta v mestni log 46
1000 Ljubljana
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive