• 1
  • 2
  • 3

Sklepi 30. posveta športnih pedagogov Slovenije

Debeli rtič, 20. in 21. 10. 2017

V petek in soboto, 20. in 21. 10. 2017, je na Debelem rtiču potekal jubilejni 30. posvet športnih pedagogov Slovenije. Več kot 20 predavateljev iz Slovenije in Italije je v dveh dneh predstavilo strokovne in znanstvene prispevke, ki so objavljeni tudi v Zborniku 30. strokovnega in znanstvenega posveta športnih pedagogov Slovenije.

Ugotovitve smo strnili v sklepe, navedene v nadaljevanju:

  • Zveza društev športnih pedagogov Slovenije poziva Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, da na srednje šole naslovi okrožnico za dosledno spoštovanje normativa 20 dijakov v skupini pri športni vzgoji in da v osnovni šoli od 1. do 5. razreda zagotovi normativ 20 učencev v skupini pri športu.
  • MIZŠ naj zagotovi zmanjšanje normativa tudi za skupino pri športni vzgoji, če je v skupini učenec s posebnimi potrebami.
  • MIZŠ naj skupaj s sindikati in ZDŠPS začne pripravljati izboljšanje normativov za največ 16 učencev v vadbeni skupini pri športu in športni vzgoji.

Hkrati pa smo sklenili, da pošljemo tudi dopis Sindikatu vzgoje in izobraževanja, s katerim:

  • ZDŠPS se pridružuje zahtevam sindikata SVIZ za pošteno plačilo učiteljevega dela.

Predsednik ZDŠPS:
Marjan Plavčak, prof.

Iskanje

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Cesta v mestni log 46
1000 Ljubljana
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive