• 1
  • 2
  • 3

Revija Šport

UJEMITE TOK AKTUALNIH ZNANJ NA PODROČJU ŠPORTA … NAROČITE SE NA NAJBOLJ STROKOVNO ŠPORTNO REVIJO …

revija ŠPORT je strokovna športna revija z najdaljšo tovrstno tradicijo v Sloveniji, saj izhaja že 61 let. Letos bomo izdali dve dvojni številki revije z bogatima tematskima prilogama. Naročnikom ponujamo najsodobnejše strokovne in raziskovalne izsledke na področju športa pri nas. Vsebina revije je namenjena vsem športnim pedagogom, ki želijo biti v toku aktualnih znanj na področju športa.

 

Vabimo Vas, da postanete naročnik na revijo Šport, zato Vam kot članu Zveze društev športnih pedagogov Slovenije pri naročnini za leto 2013 podarjamo 50 % popust, ki ga bomo upoštevali pri predračunu, ki Vam ga pošljemo, ko dobimo Vašo naročilnico, ki jo lahko naložite tukaj.

Obljubljamo, da Vas bomo seznanjali o vseh aktualnih strokovnih in raziskovalnih izsledkih na področju športa pri nas.

Že v naprej se Vam zahvaljujemo za zaupanje in Vas lepo pozdravljamo,

izr. prof. dr. Frane Erčulj,
glavni urednik    

   

Iskanje

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Cesta v mestni log 46
1000 Ljubljana
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive