INTERSPORT

INTERSPORT: V trgovinah Intersport lahko s predložitvijo članske izkaznice ZDŠPS za tekoče člansko leto od 15. 8. do 31. 12. 2021 izkoristite 30 % popust za oblačila in obutev za odrasle za:

*Popust velja na redne cene izdelkov. Popusti veljajo za oblačila in obutev za odrasle. Nakup se lahko opravi preko organizacije/institucije (šole) ali individualno ob pogoju, da se lahko kupec na blagajni identificira kot član zveze. Tega popusta se ne da kombinirati z drugimi ugodnostmi.

Namestitev v času posveta

V kolikor v času 35. posveta športnih pedagogov Slovenije potrebujete namestitev, lahko stopite v stik z Zdraviliščem RKS Debeli rtič. Več informacij v prilogi.

Kontakt

Zveza društev športnih pedagogov Slovenije 
Graščinska cesta 7 
3312 Prebold
SLOVENIJA

GSM:   041 413 322
URL:   www.zdsps.si
e-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive